Derksen Verhuizingen B.V. 

International Movers & Packers
De Overmaat 39 
6831 AE  Arnhem 
T 026-323 03 20 
F 026-323 26 01 

Stuur ons een email

  Zoeken
  
offerte

 

  
  

Interessante links voor informatie

FIDI

www.fidi.com

FIDI is de grootste wereldwijde alliantie van verhuisbedrijven er zijn ca. 525 internationale verhuizers bij aangesloten, die de top van de internationale markt vertegenwoordigen. FIDI controleert onder andere de financiële positie van haar leden en biedt het PPP (Payment Protection Plan) ter waarborging van de kwaliteit en aflevering in het land van bestemming.

Jaarlijks komen de leden bij elkaar om de onderlinge samenwerking te verbeteren.

 


ISO 9001

www.iso.org

ISO 9001 is de internationaal geaccepteerde standaart voor kwaliteitsmanagementsystemen. Deze norm geeft aan dat de organisatie aan de strenge eisen van ISO 9001 voldoet om in de eisen en tevredenheid wet- en regelgeving van de klant te kunnen voorzien. Betrouwbaarheid en verantwoordelijkheid en realisatie staat hier voorop.


FAIM

www.fidi-faim.com

FAIM is een certificaat wat staat voor de kwaliteit standaard op de internationale verhuisindustrie. Het certificaat is ontworpen in samenwerking met de werelds grootste management consultant. Is zijn iets meer dan 500 verhuisbedrijven bij aangesloten verdeeld over 100 landen in de wereld. Het staat voor financiële veiligheid; verzekering en risico management documentatie een stukje veiligheid voor de klant.

 

Erkende verhuizer

www.erkendeverhuizers.nl/

Derksen Verhuizingen is lid van de brancheorganisatie "Erkende verhuizers". Dat staat voor kwaliteit en zekerheid. Om lid te mogen zijn van deze organisatie word het verhuisbedrijf regelmatig getoets op aspecten die te maken hebben met milieu, veiligheid en kwaliteit. Deze eisen zijn vastgesteld in een erkenningsregelement welke is op te vragen bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers.


  
© 2020 Derksen verhuizingen bv - All rights reserved   Inloggen