Derksen Verhuizingen B.V. 

International Movers & Packers
De Overmaat 39 
6831 AE  Arnhem 
T 026-323 03 20 
F 026-323 26 01 

Stuur ons een email

  Zoeken
  

 

offerte

 

 

 

  
  

Verhuizen naar Amerika?

U GAAT VERHUIZEN NAAR AMERIKA?

U bent van plan te emigreren naar Amerika of u bent u een expat en gaat u tijdelijk wonen in Amerika? Dan wilt u natuurlijk dat de verhuizing goed geregeld is.

Een verhuizing naar Amerika is nu eenmaal niet hetzelfde als een verhuizing binnen Nederland. De inboedel moet een langere afstand overbruggen en landsgrenzen overschrijden. Dat stelt aanvullende eisen aan het verhuisbedrijf. Derksen Verhuizingen is specialist in internationale verhuizingen en weet precies wat er allemaal bij komt kijken om een soepel verhuizing naar Amerika in goede banen te leiden.

Uw verhuizing naar Amerika verloopt per zeecontainer. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden, kunt u kiezen of u zelf uw kleine artikelen verpakt in dozen of dat wij dat doen. Dit geldt ook voor het (de)monteren van uw meubels. Tijdens het laden en lossen van de verhuiswagen kunt u ons verhuisteam zelf assisteren. Voordat de daadwerkelijke verhuizing plaatsvindt  dient ook al het papierwerk in orde te zijn gemaakt. Dit stemmen we vooraf met elkaar af zodat alles vlekkeloos verloopt.

Kwaliteit maakt het verschil

Kwaliteit zit in de details. In het omgaan met uw kostbaarheden. In de zorgvuldige manier van verpakken. En in de kennis van antiek, om maar een paar voorbeelden te noemen. Onze medewerkers weten wat zij doen.

Derksen verhuizingen staat garant voor kwaliteit. Wij maken al jaren deel uit van de Erkende verhuizers en zijn tevens gekwalificeerd als lid van de FIDI, de grootste wereldwijde alliantie van verhuisbedrijven. Daarnaast zijn wij in het bezit van het ISO9001 certificaat en het FAIM certificaat voor de internationale verhuisindustrie.

Wilt u een geheel vrijblijvende offerte ontvangen voor uw verhuizing van of naar Amerika? Vul dan ons 
offerte aanvraagformulier in op deze site. Wij zullen na ontvangst van de gevraagde gegevens de offerte zo snel mogelijk opsturen.


    
© 2020 Derksen verhuizingen bv - All rights reserved   Inloggen