Derksen Verhuizingen B.V. 

International Movers & Packers
De Overmaat 39 
6831 AE  Arnhem 
T 026-323 03 20 
F 026-323 26 01 

Stuur ons een email

  Zoeken
offerte

 

  

VERHUIZING BINNEN NEDERLAND

Verhuizen in Nederland kan zorgeloos. U wilt dat er uiterst voorzichtig met uw dierbare en kostbare spullen wordt omgegaan en u wilt dat het door een professioneel erkende verhuizer gebeurt. Waarschijnlijk kijkt u er erg tegenop, wat begrijpelijk is, want u verhuist niet elke dag. Wij doen dat wel ! Al meer dan 110 jaar.

Wij beschikken over professioneel opgeleide verhuizers en over alle materialen die daarbij horen. Derksen Verhuizingen beschikt over ISO 9001, FIDI, FAIM en VCA keurmerken. Dat zijn strenge internationale en nationale keurmerken die kenbaar maken dat wij uw verhuisvraagstuk naar tevredenheid zullen gaan oplossen. 

Wij beschikken over alle materialen (o.a. verhuisdozen) die nodig zijn om professioneel te verhuizen, of dit nu een grote of kleine verhuizing is. Wij verpakken kwetsbare stukken met zorg en op maat. Van huis naar huis of direct naar onze opslag.

Wij scoren op ons klanttevredenheidsonderzoek gemiddeld een 8 of hoger.

Reageer via ons offerteaanvraag formulier, contactformulier of neem telefonisch contact op voor een vrijblijvende offerte. Wij zijn u graag van dienst.

 


    
© 2020 Derksen verhuizingen bv - All rights reserved   Inloggen