Derksen Verhuizingen B.V. 

International Movers & Packers
De Overmaat 39 
6831 AE  Arnhem 
T 026-323 03 20 
F 026-323 26 01 

Stuur ons een email

  Zoeken
  
offerte

 

  
  

 

 

  
   Minimaliseren

Partners van Derksen Verhuizingen

WIE ZIJN ONZE PARTNERS?

 www.safestorage.nl
Self Storage, in Nederland noemen we het ook wel eens Mini Opslag, is een flexibele en moderne manier van opslag voor al uw spullen die u nog niet kwijt wilt.

 

 

 


www.fidi.com
FIDI is de grootste wereldwijde alliantie van verhuisbedrijven er zijn ca. 525 internationale verhuizers bij aangesloten die de top van de internationale markt vertegenwoordigen. FIDI controleert onder andere de financiële positie van haar leden en biedt het PPP (Payment Protection Plan) ter waarborging van de kwaliteit en aflevering in het land van bestemming. Jaarlijks komen de leden bij elkaar om de onderlinge samenwerking te verbeteren.

 
www.iso.org
ISO 9001 is de internationaal geaccepteerde standaard voor kwaliteitsmanagementsystemen. Deze norm geeft aan dat de organisatie aan de strenge eisen van ISO 9001 voldoet om in de eisen en tevredenheid wet- en regelgeving van de klant te kunnen voorzien. Betrouwbaarheid en verantwoordelijkheid en realisatie staat hier voorop. Derksen verhuizingen is in het bezit van het ISO 9001 certificaat.

www.fidi-faim.com
FAIM is een certificaat wat staat voor de kwaliteitsstandaard in de internationale verhuisindustrie. Het certificaat is ontworpen in samenwerking met 's werelds grootste management consultancy bureaus. Er zijn meer dan 500 top verhuisbedrijven bij aangesloten verdeeld over 100 landen in de wereld. Het staat voor financiële veiligheid, verzekering en risico beheer, extra veiligheid voor de klant. www.erkendeverhuizers.nl
 

Derksen Verhuizingen is lid van de brancheorganisatie Erkende verhuizers. Dat staat voor kwaliteit en zekerheid. Om lid te mogen zijn van deze organisatie, wordt het verhuisbedrijf regelmatig getoetst op aspecten die te maken hebben met milieu, veiligheid en kwaliteit. Deze eisen zijn vastgesteld in een erkenningsregelement welke is op te vragen bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers.
 

 


  
© 2020 Derksen verhuizingen bv - All rights reserved   Inloggen